• Nieuws

    Ingebruikname nieuwe rotondes ter hoogte van de Naanhof en vernieuwde Schuureikenweg, gemeente Nuth/Heerlen

    Algemeen 10 juli 2017

Vanaf vrijdag 21 juli 2017 wordt de nieuwe aansluiting van de Schuureikenweg op de Randweg in gebruik genomen. Tegelijkertijd kunt u gebruikmaken van de nieuwe rotondes ter hoogte van de Naanhof. In de week erna wordt een gedeelte van de bestaande Schuureikenweg tijdelijk afgesloten.

Ingebruikname nieuwe aansluiting Schuureikenweg op Randweg
Vanaf vrijdag 21 juli 2017 wordt de nieuwe aansluiting van de Schuureikenweg op de Randweg in gebruik genomen (situatietekening 1). Verkeer kan via de Randweg de Schuureikenweg bereiken en visa versa. 

Ingebruikname nieuwe rotondes ter hoogte van de Naanhof
Tegelijkertijd worden de nieuwe rotondes ter hoogte van de Naanhof in gebruik genomen. Verkeer kan dan vanuit de Randweg en de vernieuwde Schuureikenweg via de rotondes de Naanhof bereiken.
Voor (brom)fietsers geldt dezelfde route. Ook zij zullen voorlopig gebruikmaken van de rijbaan. Daarom geldt er een snelheidsbeperking van 30 km per uur. Vanwege de afsluiting op de Naanhofsweg (met de varkensruggen), is geen doorgaand autoverkeer mogelijk tussen Hoensbroek en Vaesrade via de Naanhofsweg. Voor voetgangers en (brom)fietsers is dit wel mogelijk.


Situatietekening 1

Tijdelijke afsluiting gedeelte bestaande Schuureikenweg
Nadat de nieuwe rotondes in gebruik zijn genomen, kunnen de asfalteerwerkzaamheden aan de bestaande Schuureikenweg plaatsvinden. Daarom wordt de bestaande Schuureikenweg vanaf maandag 24 juli 2017 vóór de ochtendspits tot en met uiterlijk vrijdag 28 juli 2017 na de avondspits afgesloten. (situatietekening 2)

Café Restaurant Bergrust en de Schurenbergsweg zijn tijdens de afsluiting te bereiken via de nieuwe rotondes en de parkeerplaats bij de Naanhof. Voor (brom)fietsers geldt dezelfde route. Ook zij maken voorlopig gebruik van de rijbaan.


Situatietekening 2

Ik heb een vraag, idee of klacht

Bel ons Serviceloket via telefoonnummer